Bröllopsfeber 2018 på Slagthuset i Malmö

Bröllopsfeber 2018, alltså herregud vad roligt det är att stå på mässa! Det var första gången vi visade upp porslinet för allmänheten och det var SÅ KUL! Jag stod i en monter precis vid scenen, där jag även visade upp mina bröllopsbilder. Jag, Sanna, jobbar även som bröllopsfotograf och det var helt perfekt att få visa upp båda sina inriktningar på samma ställe.

Det var väldigt roligt att kunna inspirera blivande brudpar till att göra en schysst bröllopsdukning. Jag är faktiskt väldigt nöjd med den rosa och gråa dukning jag ställde upp på mässan. På bordet stod förutom vintageporslinet (huvudrättstallrik, förrättstallrik, assiett och kaffekopp med fat) ett par mässingsljusstakar och udda glasvaser med vit nejlika, ranukel och eukalyptus. I mitten hade jag lagt en vackert löpare av chiffong vars färg matchade visitkorten superbra! Eftersom vi inte hyr ut glas (ÄNNU!!) dukade jag med röd-och vitvinsglas från IKEA tillsammans med våra snirkliga udda avecglas. 

Många kom fram till mig och berättade att de hade gammalt porslin i skåpen som de minsann skulle plocka fram och börja använda. Helt rätt tycker jag! Det finaste man har ska man använda!

Bordet blev flitigt fotograferat och jag delade ut en hel del visitkort och flyers. Jag hade en superrolig helg, och tack alla för de fina orden! 

/ Sanna

Leave a Reply