Välkomna till Fest vid dig!

Foto: Loke Roos

Hej och så himla kul att ni har hittat hit!

Fest vid dig, vilka är det? Vi är ett nystartat företag som hyr ut udda vintageporslin i Malmö med omnejd. Vi som driver företaget heter Sanna & Johan (läs mer om oss här) och allt porslin vi hyr ut köpte vi till vårt eget bröllop som ägde rum 9/9 2017. Nu vill vi istället att andra ska få njuta av vårt vackra porslin! För visst vore det helt meningslöst om vi bara packade ner porslinet i lådor och ställde i källarn? Nejdå, vackert porslin är till för att användas!

Varför inte hyra porslinet till ert bröllop? Eller kanske ni har några andra roliga fester på gång där det vore skönt att hyra in ett porslin istället för att själva stå och skramla ihop något i köket? Hos oss kan du hyra tallrikar i alla storlekar, bestick, avecglas och olika typer av fat och sockerskålar. Allt är udda och som ni säkert förstår så har vi varit på hundratals loppisar för att få ihop vår samling. För att ändå få en röd tråd i porslinet har vi valt att fokusera på rosa blommor och guldkant, då är porslinet udda men passar ändå ihop på ett snyggt sätt. 

Slipp disken!

Och vet ni? Något av det bästa är kanske att ni inte behöver diska porslinet heller! Vi vill att ni sköljer av det från matrester, men eftersom guldkanten på tallrikarna inte tål maskindisk tyckte vi att det var bäst att vi tog hand om diskningen. Låter inte det skönt? 

Fest vid dig-bloggen

Här på bloggen kommer vi dela med oss av bilder och tankar. Förhoppningen är att kunna visa upp bilder från bröllop och behind the scenes-bilder från vårt arbete med porslinsuthyrningen. Det går även finfint att följa oss på sociala medier såsom Facebook och instagram

Varmt välkomna hit!/ Sanna – Fest vid dig

Leave a Reply