Vintage var det här! – Öppet hus hos Brudkammaren i Ängelholm!

Här var det vintage! I lördags packade jag bilen full med porslin och begav mig till Brudkammaren i Ängelholm. Brudkammaren hyr ut vintagebröllopsklänningar och vi tyckte att det passade utmärkt att ha ett gemensamt event med mitt porslin och Denises klänningar. Båda jobbar ju med vintage! Jag dukade upp porslinet och Denise hade fixat jättefina goodiebags med bra erbjudanden, och bubbel till alla gäster. Jag dukade upp på ett bord som Denise hade i lokalen, och tyckte det var fint att inte täcka över teakbordet med en duk. Vad tycker ni? 

Det var en otroligt trevlig dag med härliga människor som kom för att spana in och prova brudklänningar till sina bröllop. Kul att få visa upp och berätta om porslinet också! Den svartvita bilden på mig med kameran i högsta hugg har Denise tagit, i övrigt är alla bilderna tagna av mig

Stort tack Denise för att jag fick komma och visa mitt porslin hos dig!

// Sanna

Leave a Reply